Tip beste outdoor kleding en outdoor schoenen

Tips met betrekking tot goede kleding en schoenen voor je vakantie en outdoor activiteiten.

Outdoor kleding

Hieronder vind je een selectie van onze informatieve artikelen met tips met betrekking tot outdoor kleding.

Outdoor jassen

Een goede outdoor jas doet meer dan je tegen de regen beschermen. Een goede outdoor jas voorkomt ook transpiratie en geeft je veel bewegingsvrijheid. Hier meer informatie over het kopen van een goede outdoor jas.


Regenkleding

Regenjassen hebben op zijn zachts gezegd de reputatie er vrij saai ui te zien. Maar het kan ook anders. Hier mooie hippe regenjassen die je niet alleen goed tegen de regen beschermen maar die je ook graag draagt omdat deze jassen er leuk, hip en vrolijk uitzien.


Outdoor schoenen


Een selectie van artikelen met betrekking tot wandelschoenen, bergschoenen en andere outdoor schoenen.

Wandelsandalen

Als het heel warm is draag je liever geen dichte schoenen. Toch zijn wandelschoenen bij een stevige wandeling wel nodig. Gelukkig zijn er voor bij een stevige wandeling in warme omstandigheden goede wandelsandalen (outdoor sandalen) te koop. Hier de beste wandelsandalen.


Bergschoenen

Voor een stevige wandeling in de bergen zijn andere wandelschoenen nodig dan bij een wandeling door de vlakke Nederlandse polder.  Hier de beste bergschoenen.

Waterschoenen

Denk je bij waterschoenen aan de zo goedkoop mogelijk aan te schaffen plastic waterschoenen voor zwemles? Die waterschoenen vind je hier dus niet. Wel vind je hier mooie waterschoenen, bijvoorbeeld in sneaker stijl, voor watersport-activiteiten.