Beste tent kopen. Goedkoopste winkels en beste tenten

Een tent koop je voordelig online via internet. En het online aanbod aan tenten is enorm. Hieronder de beste webwinkels waar je terecht kunt om goedkoop een goede tent te kopen.

Aanbiedingen van tenten bij de beste winkels


Tenten bij Bol
Honderden tenten! Familietenten voor de zomervakantie, lichtgewicht tentjes voor bij een trektocht, opblaasbare tenten, bijzettenten, noem het maar op. Bol.com heeft het allemaal. Gratis verzonden, met de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Tenten bij Bever
Heel veel tenten ook bij de outdoor-winkel van Bever. Met supersnelle levering zonder bezorgkosten (vanaf 30 euro). Van éénpersoons tentjes tot familietenten. Allemaal van goede outdoormerken.

Tenten bij Decathlon
Ook de grote online sportwinkel Decathlon heeft veel mooie en goede tenten in de collectie. Onder de 25 euro heb je al een simpel tentje. Maar ook voor een voordelige familietent voor 6 of 8 personen ben je hier aan het goede adres. Decathlon voert het merk Quenchua. Een goed adres voor een goedkope tent.
.
Tenten bij Carl Denig
Carl Denig is een andere outdoor-winkel met een ruim assortiment aan trekking-tenten en familietenten. Naast voordelige tenten van het eigen merk is er een ruime keuze uit tenten van onder andere Hilleberg, Helsport, MSR, Eureka!, en Nigor.

Tent benodigdheden bij Kampeer Perfect
Kampeer Perfect verkoopt geen tenten maar wel voortenten, luifels en accessoires voor de tent.


Beste tenten uit de test

Welke tent is de beste? Tenten worden regelmatig getest. Bijvoorbeeld door de ANWB, de Consumentenbond en kampeer tijdschriften. Bij de beste tenten test vind je alle beste tenten uit deze testen.

Informatie en tips beste tent kopen

Meer informatie over de beste tenten en het kiezen en kopen van een goede tent vind je hier onder.
Onderwerpen:
Beste tent kopen, online goedkoop tent kopen, goedkope tenten online.