De beste koelboxen uit de test


De ene koelbox is de andere koelbox niet. In koelboxen is een enorm verschil. Je hebt eenvoudige koelboxen van een paar tientjes voor een dagje naar het strand, bos of waterplas, maar ook serieuze vervangingen voor een koelkast op de camping. Hier de beste koelboxen uit de test.


Op TestResults vindt je de beste koelboxen uit de test. Het betreft heel verschillende koelboxen in diverse categorieĆ«n. De koelbox was vroeger een eenvoudige goed geĆÆsoleerde kunststof draagbak waarin je je drankjes en eten mee kon nemen en koel kon houden tijdens een dagje uit. Die eenvoudige koelboxen bestaan nog steeds, maar hebben gezelschap gekregen van meer geavanceerde elektrische koelboxen die zelf kunnen koelen.

Deze elektrische koelboxen heb je ook weer in verschillende vormen. Als thermo elektrische koelbox, als absorptie koelbox en als compressor koelbox. Over de technische verschillen gaan we hier niet verder in, die kun je in bovenstaande link lezen, maar het verschil zit hem vooral in de mate van koeling.

De beste koelboxen, de compressie koelboxen, koelen het best. Dat is niet verwonderlijk want ze gebruiken dezelfde techniek als een koelkast. De beste compressie koelkasten worden dan ook vooral gebruikt als camping koelkast. In je tent of caravan kunnen ze een koelkast vervangen. De beste compressie koelkasten kunnen zelfs als vriezer dienst doen.

Bij de bovenstaande beste koelboxen uit de test vind je niet alleen de testen van koelboxen van diverse deskundige organisaties zoals de ANWB, maar vind je ook alle aanbiedingen van koelboxen bij de beste online winkels in Nederland en heel veel informatie voor bij het vinden van de voor jou beste koelbox.

Foto: Campingaz


Onderwerpen:
Beste koelboxen test, beste koelkast camping, kamperen, tent, beste koelbox test.