Beste elektrische luchtpomp met accu


Als je onderweg je luchtbed moet opblazen is een elektrische luchtpomp met accu wel erg handig. Gelukkig bestaan er heel kleine elektrische pompen waarmee je je luchtbed (maar ook zwembad, rubber boot of opblaasbaar speelgoed) zonder stopcontact kunt opblazen. Deze elektrische luchtpompen met accu pas zelfs in je broekzak. Hier de beste elektrische luchtpomp met accu.Kijk bij TestResults.nl voor alle gegevens over deze beste elektrische luchtpomp met accu uit de test.

Heel klein, maar grote capaciteit
Deze beste elektrische luchtbedpomp met accu mag dan heel klein zijn. Er zit wel een accu in die genoeg stroom geeft om een uur lang te blazen. Omdat je met deze beste luchtbedpomp een luchtbed binnen een minuut kunt opblazen kun je heel erg lang vooruit zonder op te laden. Ideaal voor outdoor gebruik, strandbezoek en kamperen. Dat opladen gaat overigens met een usb-kabel.

Niet alleen opblazen, ook vacuüm zuigen
Wat erg plezierig is, is dat je deze beste elektrische luchtbedpomp met accu ook kunt gebruiken om de lucht weer uit het luchtbed, zwembad, speelgoed of opblaasboot te halen. Je plaatst een hulpstukje en vervolgens zuig je in plaats van blazen. Je kunt geheel vacuüm zuigen, dus van je luchtbed, opblaasbaar matras of opblaasboot blijft maar een heel klein pakketje over dat je makkelijk in je tas kunt stoppen.


Bovendien is deze beste elektrische luchtpomp met accu heel betaalbaar. Ideaal voor kamperen, een trektocht of een dage naar het strand. Maar ook om gewoon thuis je opblaaszwembad op te blazen.

Kijk bij de bovenstaande test op TestResults voor deze beste elektrische luchtpomp met accu. Je vindt daar nog meer goede elektrische luchtbedpompen met accu.


Onderwerpen:
Beste luchtbedpomp accu, beste luchtpomp accu, goede luchtbedpompen, test luchtpompen, beste elektrische pomp luchtbed.