Kerstmarkten (met hotel met hoge korting)Een kerstmarkt in het buitenland bezoeken is geweldig leuk. Vooral als er ook nog een overnachting aan gekoppeld is. Dan kun je je helemaal te buiten gaan aan de gluhwein en / of hoef je niet vroeg de reis terug naar Nederland aan te vangen. Voordeeluitjes biedt supervoordelige overnachtingen tijdens de kerstmarkten in de betreffende steden. Kijk hier voor meer informatie.


Kerstmarkt plus hotel voor een prikkie
Het gaat daarbij om goede hotels in de steden waar de leukste kerstmarkten zijn. In Duitsland (bijvoorbeeld Keulen of Düsseldorf), in België (bijvoorbeeld Antwerpen of Brugge), maar ook gewoon in Nederland. want ook in bijvoorbeeld Maastricht of Valkenburg zijn reuze gezellige kerstmarkten (waar ze ook vanuit het buitenland naar toe komen), en ook daar zit je er waarschijnlijk niet op te wachten om na een bezoek aan de kerstmarkt meteen weer naar huis te moeten.

Voordeeluitjes biedt zeer voordelige overnachtingen aan in de meest gezellige steden met kerstmarkten. In goede hotels, vaak van de bekende ketens. Voor één of twee nachten, of zelfs meer als je dat wil. Meestal inclusief ontbijt, met of zonder diner. Helemaal zoals je wil.

Voor 1 nacht of een korte vakantie
Of je nu alleen een nachtje wil overblijven na een bezoek aan de kerstmarkt, of er meteen een korte vakantie aan koppelt. Op Voordeeluitjes vind je geschikte stuntaanbiedingen met veel lagere prijzen dan gebruikelijk. Kijk bij de Kerstmarkt aanbiedingen van Voordeeluitjes voor alle informatie en prijzen.