Koelte met een caravan airco


De temperaturen in een caravan kunnen flink oplopen, vooral als de zon op een caravan staat. Vooral 's nachts kan dat onaangenaam zijn. Maar wist je dat er speciale caravan airco's zijn? Een caravan airco is helemaal ontwikkeld voor gebruik in een caravan en werkt ook op het lagere amperage van een camping.


Met name Eurom heeft enkele airco's voor de caravan in zijn assortiment. Dit zijn split airco's. Dus een echte airco met een buiten unit en een binnen unit. Maar installeren is niet nodig. De units beschikken over een ophang systeem en staan via een zeer dunne leiding met elkaar in verbinding die door een kiertje in het raam past.

Kijk in het overzicht aanbiedingen alle caravan airco's voor alle gegevens, specificaties en prijzen.Je kunt deze caravan airco ook thuis gebruiken, mits de te koelen ruimte niet al te groot is. Bijvoorbeeld om je slaapkamer te koelen. Het plaatsen en verplaatsen van de airco gaat zeer makkelijk. En gebruik je hem niet bijvoorbeeld in de winter, dan berg je deze compacte airco makkelijk op.


Doordat deze caravan airco over een buitenunit beschikt is deze binnen veel stiller dan een mobiele airco of andere airco die uit één unit bestaat. Daarbij nemen mobiele accu's veel meer ruimte in de caravan in en hebben ze een veel dikkere afvoerslang nodig. De Eurom caravan airco is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de caravan.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de airco's voor de caravan, hun specificaties en hun lage prijzen.

Zie ook: Tips kamperen