Kies de beste tent


Ben je op zoek naar de voor jou beste tent? Hier vind je informatie om deze keuze makkelijk te maken.


Tips van Decathlon

Decathlon heeft een kort overzicht gemaakt met tips voor het kiezen van een tent. Hierin vind je onder andere informatie over de benodigde ruimte per persoon, het optimale aantal cabines, de benodigde ligbedden, isolatie, verduistering en natuurlijk het opzetgemak. Want de traditionele tent met tentstokken heeft gezelschap gekregen van makkelijk en heel snel op te zetten tenten als de pop-up tent en de opblaasbare tent.

Onderaan de pagina vind je nog een korte video met meer tips over tenten van Decathlon.

Overzicht tenten

Tenten in alle soorten zijn te vinden in het overzicht alle tenten. Meer dan 800 tenten! Het betreft alle soorten tenten, van grote familietenten tot kleine eenvoudige festivaltentjes. Je vindt er koepeltenten, pop-up tenten, tipi's, opblaasbare tenten, tunneltenten, gezinstenten en speciale lichtgewicht tenten om mee te nemen tijdens een wandelvakantie, fietsvakantie of bij outdoor activiteiten.

Je kunt heel eenvoudig dit enorme aanbod aan tenten doorzoeken op belangrijke kenmerken als het aantal personen, de sta-hoogte, het gewicht, het materiaal, de afmetingen, de waterkolom, maar ook de winkelprijs, het merk en andere gegevens die van belang zijn voor bij het vinden van de voor jou beste tent.

Beste tenten uit de test

Over de beste tent gesproken, tenten worden regelmatig getest en met elkaar vergeleken. Op TestResults.nl vind je een overzicht van beste tenten uit de tests. Deze testen van tenten zijn uitgevoerd door deskundige organisaties uit binnenland en buitenland zoals de ANWB.

Beste winkels om een tent te kopen

Voor de aanschaf van een tent is het natuurlijk erg belangrijk de beste winkels te weten waar je goede tenten tegen de laagste prijs kunt kopen. Op Beste Tent Kopen vind je de beste winkels die het grootste aanbod aan tenten tegen de laagste prijs aanbieden. Je kunt veel geld besparen door je nieuwe tent online aan te schaffen.


Zie ook: Meer kamperen tips