De beste tent


Wat is voor jou de beste tent? De keuze aan tenten is groot en lang niet alle tenten zijn goed. Toch wil je natuurlijk wel een goede tent als je op vakantie gaat, want je wil wel goed beschermd zijn tegen weer en wind, en zo zijn er nog meer factoren die bepalen of je met een goede tent te maken hebt.


Bij een grote familietent is de indeling bijvoorbeeld belangrijk. Hoeveel ruimte biedt de tent? Hoeveel compartimenten (kamers) zijn er? En, ook heel belangrijk. hoe hoog mag het water buiten de tent staan voor het naar binnen komt.

Voor een trektocht worden er weer andere eisen aan een tent gesteld. Hoe compact kan hij opgevouwen worden, en wat weegt hij dan?

Op TestResults zijn de beste tenten uit de test te vinden. Het betreft de beste tenten uit diverse tests uitgevoerd door diverse deskundige organisaties op het gebied van testen en / of tenten zoals de ANWB en de Consumentenbond.

Van alle soorten tenten kom je daar testen tegen. Van grote familietenten tot kleine festivaltentjes, van opblaasbare tenten tot pop-up tenten.

Zie ook: Tips kamperen