De beste campinglampen


Ga je kamperen dan wil je 's avonds natuurlijk wel graag een boek kunnen lezen of een spelletje spelen. En als je in een tent kampeert wil je natuurlijk wel licht in die tent hebben. Een goede campinglamp (campinglantaarn) is dus erg belangrijk. Maar wat is een goede campinglamp. Hier de beste campinglampen.

Dit overzicht van de beste campinglampen vind je op TestResults.nl. 

Tip: Gecombineerde campinglamp anti-mug lamp

Naast de beste campinglamp uit de test vind je daar nog meer goede campinglampen zoals de beste goedkope campinglantaarn en een campinglamp die meteen dienst kan doen als anti-muggenlamp. Dat vinden we een wel heel aantrekkelijke extra optie, want iedereen weet hoe lastig muggen en vliegen kunnen zijn tijdens het kamperen. 

Met deze campinglamp kun je heel wat van deze lastige insecten uitschakelen. Wat ons betreft is dit dan ook de beste campinglamp, al is het officieel geen testwinnaar.

Deze campinglantaarn / anti-muggen lamp werkt bijvoorbeeld ook op een accu en zonne-energie. Omdat deze beste campinglamp dus geen batterijen gebruikt is het ook een goede lamp om thuis (in de tuin of binnen) neer te zetten.

Kijk in het bovenstaande artikel met beste campinglampen op TestResults.nl voor alle informatie, prijzen en meer goede campinglampen.