Single reizen en vakanties voor alleenstaanden


Als single wil je ook graag op vakantie, maar als enige alleenstaande tussen de stelletjes zitten is minder leuk. Dat verklaart de populariteit van single reizen en andere single vakanties. Deze single vakanties heb je in alle soorten, en voor singles van alle leeftijden.


Je hebt actieve vakanties voor jonge singles, en rustige rondreizen voor alleenstaande ouderen. En alles wat daar tussenin zit. Voor iedere single is wel een geschikte vakantie te vinden.

>> TIP: Kijk voor het grote aanbod bij de beste aanbieders van single reizen.

Single rondreizen of vaste locatie 

Veel single reizen zijn groepsreizen voor singles. Samen met andere singles bezoek je de mooiste steden en andere bezienswaardigheden. Afhankelijk van de reis heb je een eigen kamer of slaap in in een groepsaccomodatie. Deze rondreizen kunnen binnen Europa, maar je ook laten kennismaken met verre exotische oorden. Je hebt gedurende de reis veel contact met de andere singles, en niet zelden komen er dan ook leuke vriendschappen of zelfs relaties uit voort.

Bij de boven genoemde aanbieders kom je al deze single reizen tegen. Van sandboarden in de Sahara tot een busreis door Toscane, van hiken in Costa Rica tot een cruise over de Rijn. En niet iedere single vakantie is een rondreis. Soms heeft het reisgezelschap ook een vaste locatie waaruit de activiteiten plaatsvinden.Single reizen voor jouw leeftijd

Een reisje langs de Rijn is er voor een andere doelgroep dan een survival in de jungle. Kijk in het bovenstaand overzicht bij Mambo voor actieve vakanties met singles van jouw leeftijd (de reizen zijn in diverse leeftijdsgroepen ingedeeld met een maximum van 35 jaar). Peter Langhout reizen voor alleenstaanden zijn meer geschikt voor een oudere doelgroep, evenals de reizen van Kras. Bij Aktiva Tours en Cirkel heb je het breedste aanbod, met single reizen voor iedere smaak.

Ook voor singles met kinderen

Kijk in bovenstaand overzicht vooral bij Cirkel als je single bent maar op vakantie wil met je kinderen. Cirkel heeft een groot aantal vakanties voor alleenstaande ouders. Reizen die zowel voor de kinderen als voor hun single mamma of pappa erg leuk zijn.