Beste oplader sigarettenaansteker auto


Tijdens een lange autorit naar je vakantiebestemming wil je natuurlijk wel je smartphone of tablet kunnen blijven gebruiken. Om zelf wat te surfen, of om de kinderen een filmpje te laten kijken. Een goede autolader (oftewel een oplader voor in de sigarettenaansteker van je auto) is dan nodig. Hier de beste oplader voor in de auto.


In een test is de Belkin Lightning Car Charger als beste oplader voor in de sigarettenaansteker van de auto uit de test van autoladers gekomen. De Belkin Lightning Car Charger is geen goedkope oplader voor in de auto, maar wel een heel goede.

Deze beste autolader is een heel degelijke oplader. Hij gaat lang mee, in tegenstelling tot goedkope autoladers die je vaak al snel moet weggooien. En je wilt natuurlijk niet dat halverwege je vakantierit je oplader het begeeft. Ook laadt deze beste autolader ook veel sneller op dan andere opladers voor in de sigarettenaansteker van de auto.

Het is ook een compacte oplader die er goed uitziet. Je kunt de autolader gerust laten zitten als je hem niet gebruikt, want de oplader misstaat niet en zit je niet in de weg. De kabel kun je loshalen.

Kijk in bovenstaande test voor alle informatie en de prijs van deze beste oplader voor de sigarettenaansteker in de auto.

Zie ook: Meer tips autovakantie