Tablethouders voor in de auto (voorin en achterin)


Tablets worden tegenwoordig veelvuldig in de auto gebruikt. Door de bestuurder voor routenavigatie, door passagiers om films te kijken, en misschien ook wel om naar informatie op internet te surfen. Het is dan handig als je de tablet niet op schoot hoeft te houden. Hier informatie over tablethouders voor in de auto.


Tablethouders zijn er voor voorin en voor achterin de auto. Ze kunnen aan de voorruit of aan het dashboard bevestigd worden, maar ook aan een bekerhouder of aan de hoofdsteun van de stoel voor je. Er zijn dus heel verschillende tablethouders voor in de auto, als zijn er ook houders die op meerdere van deze manieren te bevestigen zijn.

Tablethouder keuzehulp

Gebruik de Tablethouder Keuzehulp om je gewenste tablethouder te vinden. Daar vind je ook alle informatie en prijzen.

Overzicht alle tablethouders auto

Of kijk in het overzicht met aanbiedingen alle tablethouders voor in de auto. In dat overzicht vind  je meer dan 250 van dit soort houders voor je tablet. Met alle specificaties, informatie en prijzen.

Tablethouders voor voorin de auto

Sommige tablethouders worden met een zuignap aan het raam bevestigd. Het systeem ken je wel van de TomTom en andere navigatiesystemen. Vooral de wat grotere tablets zijn wel wat zwaarder, dus zo'n tablethouder moet wel over een sterke zuignap beschikken.Tablethouders voor op de voorruit worden onder andere gemaakt door Vogel's, Anygrip en Caliber. Bevestiging met een zuignap komt vooral bij tablethouders voor kleinere tablets voor.

Tablethouders met een zuignap kunnen soms ook aan het dashboard geplakt worden. Ook hiervoor is een krachtige zuignap nodig.

Tablethouders voor achterin de auto

Tablethouders voor achterin de auto maken meestal gebruik van de hoofdsteun van één van de voorstoelen. Deze worden vooral gebruikt om de passagiers achterin naar films en video's te laten kijken. Dit maakt de veel duurdere DVD-systemen voor in de auto overbodig, en is heel interessant als je toch al een tablet hebt. Je hoeft er dan alleen maar een tablethouder bij aan te schaffen.

Kijk bij de bovenaan genoemde Tablethouder Keuzehulp voor alle goede tablethouders, zowel voor achterin als voorin de auto.

Zie ook: Meer tips autovakantie
Foto's: Vogel's