Moneybelt. Geld, sleutels en belangrijke spullen altijd bij je.Met een moneybelt draag je je sleutels, geld, pinpas, medicijnen, paspoort en ander kleine maar belangrijke zaken altijd veilig bij je. Ook al ben je slechts gekleed in een korte broek en T-shirt.

Waar laat je je belangrijke papieren en belangrijke zaken als je huissleutel of je autosleutel als je geen goede zakken in je kleding hebt en geen tas bij je wilt dragen. Vooral in de zomer, als je geen jas en weinig kleding draagt, kan dat een hele uitdaging zijn. Gelukkig is er zo iets als een moneybelt.

Een moneybelt (letterlijk te vertalen als geldriem, maar in het Nederlandse geldgordel genoemd) is een heel smalle en onopvallende platte heuptas. De naam doet de moneybelt geen eer aan, want zo'n opbergmogelijkheid is veel breder inzetbaar dan alleen voor het meenemen van geld. Wat er allemaal in de moneybelt past hangt erg af van het formaat van dit tasje. Er zijn moneybelts waarin alleen wat geld en enkele sleutels passen, maar er zijn ook moneybelts die daarnaast ook een smartphone en paperassen kunnen bevatten.

Ook bij sporters zijn moneybelts heel populair.


Kijk in het overzicht met alle moneybelts wat er op het gebied van moneybelts allemaal te koop is.

Moneybelt in riem-vorm

In bovenstaand overzicht kom je heel verschillende moneybelts tegen. Wil je een zo'n klein en onopvallend mogelijke geldbuidel hebben? Kies dan in het bovenstaand overzicht voor het type "riem". je krijgt dan alleen de heel platte en compacte riemvormige moneybelts te zien. Deze moneybelts zijn niet veel anders dan leren riemen met een verborgen ruimte voor geld en een sleutel. Ze zien er uit als een normale riem, dus heel onopvallend, maar je kunt in zo'n moneybelt-riem ook nauwelijks iets meenemen.Moneybelt in de vorm van een heupttasje

Heel wat groter en praktischer, maar daarmee ook meer aanwezig is de moenybelt in de vorm van een heuptasje. Hierin kun je van alles opbergen. Belangrijke papieren, je rijbewijs, pasjes, je smartphone, en veel meer. Veel van deze heuptasjes zijn unisex modellen, maar er zijn ook van deze moneybelts speciaal voor vrouwen of mannen.In het overzicht hierboven vind je ze allemaal!