Deze koelboxen kun je ook in de auto koelen


Nooit meer lauwe limonade in de auto als je op weg bent naar je vakantieadres. Een elektrische koelbox is een geweldige uitvinding, want zo heb je altijd je koelkastje bij je. Vooral als de koelbox ook nog is voorzien van een autolader. Dan heb je een koelkast in de auto.

Handig op vakantie, tijdens lange autoritten, maar ook om je boodschappen te koelen als je van de winkel naar huis rijdt. En een elektrische koelbox is er helemaal voor gemaakt om makkelijk mee te nemen.

>>> TIP: Kijk hier voor alle elektrische koelboxen met autolader

Een goede elektrische koelbox is licht van gewicht, is voorzien van een handsvat om hem te dragen, is ruim maar toch makkelijk in de auto te plaatsen, en is dus ook voorzien van eens stekker waarmee je hem in de auto kunt gebruiken (via de 12V aansluiting, de bekende "sigaretten-aansteker"). Zo heb je ook in de auto altijd gekoeld eten en drinken bij de hand.

Travellife koelbox met autolader

Autolader en stekker voor het stopcontact

Helemaal goed is het als de elektrische koelbox ook over een normale stekker, voor in het stopcontact, beschikt. Dat heb je meteen een koelkast voor in de tent, op de boot of voor een andere plek waar een stopcontact voor handen is.

Dometic combicool mini-koelbox voor in de auto

Goede koelboxen voor in de auto

Goede koelboxen met een 12V aansluiting worden gemaakt door onder andere Campingaz, Travellife, Mobicool, Campart Travel, Wagan en Tristar. Deze elektrische koelboxen voor in de auto en nog veel meer goede koelboxen zijn te vinden in het bovenaan genoemde overzicht met alle koelboxen.

Zie ook: Meer tips autovakantie
Foto bovenaan: Wagan koelbox