Comfortabel kamperen met een luchtbed / luchtmatras


Slapen op lucht, dat doe je op een luchtbed. En dan hebben we het in dit geval niet over een luchtbedje voor op het strand, maar een luxe luchtmatras dat het comfort van een echt bed geeft. Intex maakt dit soort luchtbedden. Ideaal als je bij het kamperen ook goed wilt slapen.

Slapen op een luchtmatras

Intex levert een hele serie luchtmatrassen van hoge kwaliteit, maar met een lage prijs. Kijk hier voor alle modellen en winkelprijzen. Het zijn gewelidige luchtgevulde matrassen. Veel van deze matrassen beschikken zelfs over een ingebouwde elektrische pomp. Zet deze aan en het luchtbed pompt zichzelf op. Iets te hard na je zin? Laat dan gewoon wat lucht ontsnappen via een draaiknopje.

Luxe luchtbedden, heel betaalbaar

Deze luxe luchtbedden (luchtmatrassen eigenlijk) zijn er als éénpersoons luchtbed en als tweepersoons luchtbed. De winkelprijzen beginnen al bij zo'n 15 euro voor een éénpersoons luchtmatras zonder elektrische pomp. Voor een tweepersoons luchtbed met pomp zijn te koop tegen een vanaf prijs van nog geen 50 euro. Daarvoor hoef je geen twee weken slecht te slapen in je tent!Deze luchtmatrassen zijn namelijk niet alleen ideaal voor als er logees komen of als je zelf gaat logeren, maar ook voor de kampeervakantie. De Intex luchtbedden zijn geschikt voor outdoor gebruikt, compact op te vouwen en snel op te blazen en leeg te laten lopen. Ook wordt er bij veel versies een draagtasje meegeleverd.

Kijk in bovengenoemd overzicht voor alle Intex luchtbedden en hun prijzen.

Zie ook: Tips kamperen