Makkelijk je caravan verkopen

Je kent vast wel websites als "Ik Wil Van Mijn Auto Af" en "Wij Kopen Auto's" waar je heel makkelijk, en zonder gedoe je auto tegen een goede prijs kunt verkopen. Maar wist je dat je zo ook van je caravan af kunt komen?


Dus ben je uitgekeken op kamperen of wil je juist een andere caravan, dan kun je online makkelijk via dit soort sites je oude caravan verkopen.


Kijk op Gratis taxeren en verkopen voor de beste websites waar dat mogelijk is. We noemde er al twee. Via deze websites is het heel makkelijk om je caravan te verkopen. En je krijgt er ook nog eens een eerlijke prijs voor.

Zo verkoop je snel en makkelijk je caravan

Het enige dat je hoeft te doen is merk, model en bouwjaar van de caravan opgeven en je kunt de aanwezige accessoires (die je wilt meeverkopen) aangeven. Bijvoorbeeld een voortent, een boiler. een hordeur, een disselslot, , een watertank enz. Ook dien je per onderdeel met 1 tot 4 sterren de staat aan te geven (buitenzijde, interieur, bandenprofiel en technische staat) en aan te geven of er schade is. Deze gegevens zijn nodig voor een reele waardebepaling.

Hierna is het 1 a 2 dagen wachten. Achter de schermen brengen verschillende gescreende handelaren een bod uit. En het beste bod krijg je uiteindelijk te zien. Op dat moment hoef je pas te bepalen of je je caravan ook echt wilt verkopen. Is het bod niet naar je tevredenheid, dan stopt de procedure.

Wil je je caravan wel tegen het bod verkopen? Dan kun je met de handelaar in contact komen en de overdracht regelen.

Een eerlijke verkoopprijs voor je caravan

Doordat er meerdere handelaren bieden op de caravan krijg je een eerlijke prijs aangeboden. Ideaal en makkelijk!

Kijk op het bovengenoemde "Gratis taxeren en verkopen" voor de beste sites, en probeer het gewoon uit. Het is voor jou als verkoper vrijblijvend en gratis.

Zie ook: Tips kamperen