Zwitsers zakmes, het beste zakmes


Een zakmes is een reuze handig stuk gereedschap als je op vakantie gaat. Niet alleen om te snijden, maar ook om te knippen, blikken en flessen te openen, te schroeven, aardappels te schillen en veel meer. Er zijn namelijk geweldig goede multifunctionele zakmessen te koop. Zoals het klassieke Zwitserse zakmes.


Multifunctionele zakmessen

Ook dat Zwitserse zakmes is trouwens helemaal met zijn tijd meegegaan. Tegenwoordig zijn er versies van dit zakmes met moderne functies als een hoogtemeter, een klok, een usb-stick en veel meer. Kijk maar eens bij Beste Zakmes Kopen wat goede zakmessen tegenwoordig allemaal kunnen en wat deze Zwitserse messen en andere zakmessen kosten.

Victorinox zakmessen als beste getest

Niet alle multi functionele zakmessen zijn overigens Zwitserse zakmessen. Die term is voorbehouden aan de zakmessen van het Zwitserse merk Victorinox. Maar of ze nu Zwitsers zakmes heten of niet, deze Victorinox zakmessen zijn wel de toppers onder de zakmessen. Dat blijkt wel uit de test van zakmessen waarin Victorinox zakmessen zowel werden uitgeroepen tot Beste Zakmes als Beste Koop.


En ook niet alle zakmessen zijn multifunctioneel. Een zakmes is immers in principe een mes dat je (veilig) in je zak kunt meenemen. De multifunctionele messen zijn echter heel populair. En heel functioneel. Zo heeft de Victorinox SwissChamp (beste zakmes in bovengenoemde test) wel 31 functies. Dat is een behoorlijke gereedschapskist die je in je broekzak hebt.

Kijk bij het boven genoemde Beste Zakmes Kopen voor de Zakmes Top 10 en de beste zakmessen tegen de laagste prijs.


Onderwerpen:
Beste zakmes, beste Zwitsers zakmes, Zwitserse zakmessen, Zwitsers mes, multifunctioneel zakmes, multifunctionele zakmessen.