Test: Beste koffer vliegtuig


De ene reiskoffer is de andere niet. Wat is de beste koffer als je met het vliegtuig reist? Dat kun je hier lezen.


Kijk op TestResults.nl bij de uitslag van de test van beste koffer voor in het vliegtuig. Aan een koffer voor in het vliegtuig worden andere eisen gesteld dan aan koffers die je mee neemt op een autovakantie.

Een goede koffer voor in het vliegtuig is ruim en stevig. Om je bagage op de transportband en bij het inladen goed te beschermen is een harde koffer wel noodzakelijk. Bij de koffer test kwam een Samsonite koffer als beste koffer voor in het vliegtuig uit de test. Deze Samsonite koffer voldoet aan alle eisen die er aan een goede vliegtuig koffer wordt gesteld.

Het is bijna ongelofelijk naar Samsonite maakt al meer dan 100 jaar koffers. Het bekende koffer-merk werd in 1910 in Denver opgericht en was één van de eerste bagagemerken in een tijd dat reizen nog maar aan een enkeling was voorbehouden.

En ruim 100 jaar later is Samsonite nog steeds toonaangevend met koffers van de hoogste kwaliteit en innovatieve vondsten. Samsonite koffers staan bekend als de beste en sterkste koffers die er te koop zijn. Deze test van beste koffer voor in het vliegtuig bewijst dat maar weer eens.

Tip: Op Beste Koffer Kopen vind je de goedkoopste aanbieders van koffers, de koffer top 10 en meer informatie en tips voor bij de aanschaf van een koffer.