Test: Beste fietsendrager caravan


Als je op vakantie gaat met de caravan wil je vast wel graag je fietsen meenemen. Deze fietsen kun je de caravan inrijden, maar een andere goede (en helemaal niet dure) optie is een speciale fietsendrager voor de caravan. Wat is een goede caravan fietsendrager?

Een normale fietsendrager wordt meestal op de trekhaak geplaatst. Dat kan dus niet in combinatie met een caravan. Je zal de fietsen dan op een andere manier moeten vervoeren. Dat kan via een speciale fietsendrager voor de caravan. Deze zijn er in verschillende soorten.

Je kunt deze fietsendragers aan de wand van de caravan bevestigen, aan de zijkant of achterop, maar er zijn ook speciale fietsendragers (disseldragers) die aan de voorkant van de caravan worden geplaatst, tussen de auto en de caravan op de dissel. Zo'n fietsdrager voor de caravan wordt dan ook wel disseldrager genoemd.

De beste fietsendrager caravan uit de test

De als best geteste fietsendrager voor de caravan, de Uebler DT-1, is zo'n disseldrager. Kijk bij de test fietsendrager caravan voor de informatie over deze beste fietsendrager voor op de caravan. Dit is een lichte maar heel sterke fietsendrager waarop je twee fietsen kunt plaatsen. Dit kunnen alle soorten fietsen zijn, stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen, maar ook twee elektrische fietsen.

>>> TIP: Kijk voor alle soorten fietsendragers tegen een lage prijs bij de winkels op Beste Fietsdrager Kopen. Je vindt daar ook de Fietsdrager Top 10 en een Fietsdrager Keuzehulp om de voor jou beste fietsendrager te vinden. Ook vind je daar nog veel meer testen van fietsendragers.

Zie ook: Tips kamperen