Adults only vakantie (kindervrije hotels)


Of je nu zelf wel of geen kinderen hebt. Als je zonder kinderen op vakantie gaat, dan wil je misschien het liefst ook geen kinderen zien en horen. Vooral mensen die rust willen op hun vakantie zitten vaak niet te wachten op kinderen bij het zwembad of aan tafeltje naast zich bij het ontbijt. Reisbureaus spelen in op deze omgekeerde kinderwens. Steeds meer grote reisorganisaties bieden adults only vakanties aan. Vakanties in een gegarandeerd kindervrij hotel.


Adults only vakantie en adults only hotels zijn de benamingen die meestal voor deze kindervrije vakanties en kindervrije hotels worden gebruikt. Kijk bij Beste Hotels Zonder Kinderen welke reisorganisaties deze adults only vakanties aanbieden en voor de hotels waar je gegarandeerd geen kinderen tegenkomt.

Deze adults only reizen zijn te boeken in vele landen. Veel Europese landen. Vooral Spanje kent veel hotels zonder kinderen, maar ook in Griekenland, Turkije, Cyprus en Portugal kom je ze tegen, evenals in bijvoorbeeld Kroatie, Macedoni├ź en Egypte.

Opvallend veel adults only hotels zijn ook in het Caraïbisch gebied te vinden, in landen en op eilanden zoals Jamaica. de Dominicaanse Republiek, Aruba, Bonaire, Curacao, Sint Maarten, Cuba en Mexico.

Geen huilende en zeurende kinderen naast je bij het zwembad? Geen rennende kinderen tussen de tafels in het restaurant? Het is allemaal gegarandeerd bij een adults only vakantie in een adults only hotel. Bovendien bieden deze hotels vaak wat meer luxe voor volwassenen omdat ze geen rekening met kinderen hoeven te houden.

Kijk bij het bovenstaande Beste Hotels Zonder Kinderen voor alle informatie en prijzen van adults only vakanties.