Winnaar beste website voor zonvakanties


De beste zonvakanties worden aangeboden door TUI. Dat kunnen we tenminste opmaken uit het feit dat TUI de Zoover Award XL  voor de beste website voor zonvakanties heeft gewonnen. Is TUI echt zo'n goede aanbieder van zonvakanties?


Ja, kijk maar bij Beste Vakantie Sites en bekijk de vele TUI acties. Alleen op het gebied van zonvakanties bieden ze al vele duizenden vakanties aan. Overal ter wereld, in Europa, maar ook in Azië, Afrika en Noord- en Zuid Amerika. En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Of het nu een last minute of een vakantie op langere termijn betreft.

En niet alleen de reizen zelf, ook hun website is een sterk punt van TUI. Je kunt op de TUI website heel gericht naar vakanties zoeken. Je eisen en wensen kun je er heel gericht opgeven en zo je ideale vakanties selecteren. Actief of relaxed, hotels geschikt voor kinderen of juist kindervrij, modern of karaktervol, zelfs de gewenste maximale afstand tot het strand of stadscentrum kun je opgeven.

Kijk maar bij de bovengenoemde Beste Vakantie Sites en probeer de TUI website gewoon eens uit. 

Geef je wensen op, en zie waar Tui mee komt. Waarschijnlijk snap je dan meteen waarom deze site de Zoover Award gewonnen heeft.