Zoover Awards: Dit is de beste site om hotels in Nederland te boeken


Waar kun je tegen de laagste prijs in Nederland een mooie hotelkamer boeken. Voor een zakelijke overnachting, een citytrip of voor een weekendje of paar dagen weg? De Zoover Award 2017 voor beste site om hotels in Nederland te boeken gaat naar .....


Gaat naar.... Hotels NL. En terecht wat ons betreft. Bijna 2000 hotels bieden via deze boekingssite hun kamers met hoge kortingen aan. Met superlage prijzen, speciale arrangementen en extra mooie kamers. Op Hotels NL zijn iedere dag weer nieuwe exclusieve deals te vinden. Als je voor een zakenreis, uitstapje of korte vakantie een hotel zoekt moet je beslist hier eens kijken. Zo'n ruime keuze uit zeer interessante hotel aanbiedingen vind je nergens.

De kracht van Hotels NL is dat ze constant een groot en breed aanbod aan kamers in de beste hotels hebben. Van der Valk, Hilton, Golden Tulip, Fletcher, Postillion, Bilderberg, NH Hotel, Hampshire, Inntel en de andere bekende ketens, maar ook heel veel individuele hotels. Een heel gevarieerd aanbod aan hotels in het hele land. In grote steden en de Randstad, maar ook in de mooiste natuurgebieden en aan het strand. Iedereen kan hier zijn gewenste hotel vinden.

En dat alles tegen vaak spectaculair lage prijzen. Die Zoover Award is duidelijk niet uit de lucht komen vallen.