Fletcher hotels de beste hotels van Nederland


Zeven keer de Zoover Award winnen. Fletcher Hotels heeft het gepresteerd! De Zoover Award XL voor de beste hotelketen is een publieksprijs die aangeeft hoe aantrekkelijk de Fletcher Hotels zijn. Wat maakt Fletcher hotels tot de beste hotels van Nederland?


Fletcher hotels zijn zowel voor een korte vakantie als zakelijke overnachting zeer geschikt. Het zijn mooie hotels met goede restaurants die meestal op heel mooie plekken te vinden zijn. Fletcher heeft ruim 70 hotels in heel Nederland. 5 daarvan zijn in Zuid Limburg te vinden, 23 hotels aan de kust, maar je vind Fletcher hotels ook in bossen, historische steden en nabij attractieparken. De prijzen van al deze Fletcher hotels zijn bijzonder interessant, en Fletcher Hotels heeft vaak interessante aanbiedingen en arrangementen. Kijk maar op Beste Hotels Online voor alle hotels, prijzen en mogelijkheden.

De keuze uit Fletcher hotels is ruim. Dat maakt de hotels geschikt voor een weekendje weg, een korte strandvakantie, een stedentrip (in Nederland) of een zakelijke overnachting. Zakelijke gebruikers kunnen er ook vergaderen en meetings organiseren.

Wil je er in Nederland een nachtje of een paar dagen tussenuit? Kijk dan vooral eens bij het bovengenoemde Beste Hotels Online voor het aanbod van Fletcher Hotels en al hun interessante acties. Fletcher Hotels hanteert een laagste prijs garantie dus elders vind je een overnachting of arrangement niet goedkoper.

Foto: Fletcher hotel De Geulvalei