Leuke uitstapjes in Amsterdam (met korting)


Wil je binnenkort een dagje Amsterdam doen? Dan hebben we hier vier leuke uitstapjes in Amsterdam voor je. Op alle vier kun je korting krijgen.


Kijk bij de korting op attracties in Amsterdam om kaartjes met korting te bestellen voor deze Amsterdamse uitstapjes.

1. The Amsterdam Dungeon

Betreedt 500 jaar aan duistere Amsterdamse geschiedenis in de Amsterdam Dungeon. Heksen, een demonische beul, een knettergekke rechter en meer personages gespeeld door professionele acteurs zorgen voor een super griezelige ervaring. Je valt van de ene verassing in de andere verbazing. En kippevel is gegarandeerd.

2. Madame Tussauds Amsterdam

Al jaren is Madame Tussauds één van de meest bezochte attracties in Amsterdam. Maak nu met korting kennis met wereldberoemde sporters, filmsterren, artiesten, historische personen en kunstenaars. En ga natuurlijk met ze op de foto!

3. Lovers rondvaart Amsterdamse grachten

Geen dagtrip naar Amsterdam is compleet zonder "canal cruise". Bekijk de stad vanaf het water, en dan pas valt op hoe mooi en sprookjesachtig de Amsterdamse grachtengordel is. Overweeg vooral ook eens een avond-rondvaart in het donker!


4. XtraCold Icebar Amsterdam

Niet voor koukleumen. Een bar helemaal van ijs. En ook de glazen waaruit je drinkt. Heel speciaal om daar te zijn. En voor de koukleumen, er is een tweede bar waar je weer warm kunt worden.

Kijk bij de website hierboven voor al deze leuke uitstapjes met korting. En meer leuke uitstapje elders in Nederland, België en Duitsland tegen een lagere prijs.