Koffer of reistas?


Koffers en reistassen, je hebt deze tegenwoordig in alle soorten en maten. Hieronder vind je een aantal punten waarmee je rekening moet houden als je een nieuwe koffer of reistas zoekt.


De reistassen en koffers zelf kun je het best aanschaffen via de beste winkels om een koffer te kopen te vinden op Beste Koffer Kopen vinden. Bij deze beste en goedkoopste online aanbieders vind je alle mogelijke koffers tegen de laagste prijzen.

Tevens is hier een keuzehulp te vinden, de koffer top 10 en testen van diverse soorten koffers en reistassen.

Koffer met of zonder wieltjes

Een koffer met wieltjes en een uitschuifbare trekstang met handsvat zijn tegenwoordig beschikbaar op bijna alle soorten koffers en reistassen. Dit zogenaamde trolley systeem vind je op harde koffers, zachte koffers en speciale handbagage koffers, maar ook op tassen en zelfs rugzakken. Een trolley systeem is ideaal als je een stukje moet lopen met een zware koffer, dus een koffer met een trolley systeem is het overwegen zeker waard.

Handbagage

Wil je een koffer of reistas in het vliegtuig meenemen als reisbagage let dan goed op de afmetingen. Handbagage mag niet groter zijn dan 58 bij 45 bij 25 centimeter.

Harde of zachte koffer

Een andere keuze die je moet maken is die tussen een harde en een zachte koffer. Een zachte koffer biedt meer ruimte, al was het alleen maar omdat je er nog makkelijker iets in kunt proppen. ook kun je een zachte koffer wat makkelijker wegbergen. Een harde koffer geeft weer meer bescherming. Niet alleen tegen stoten, maar ook tegen regen en ander vocht.

Voordelen en nadelen koffer en reistas

Kijk bij ons artikel Voordelen en nadelen koffer en reistas wat de voordelen en wat de nadelen van een koffer en een reistas zijn.


Bij de bovenstaande winkels vind je als deze koffers en reistassen tegen de laagste prijs.