Wat zijn de beste bergschoenen?


Ga je op vakantie naar de bergen, en wil je daar stevige bergwandelingen maken? Neem dan een paar goede bergschoenen mee. Goede wandelschoenen die speciaal geschikt zijn voor de zware omstandigheden van wandelen in de bergen.


De beste bergschoenen

Kies altijd voor bergschoenen van een gespecialiseerd merk in bergschoenen, wandelschoenen en / of outdoorschoenen. Bijvoorbeeld Lowa, Hanwag, Salomon. Merrell of Jack Wolfskin. Kijk bij de beste merken bergschoenen wat de beste fabrikanten van wandelschoenen voor in de bergen zijn.

Bergschoenen test

In Duitsland zijn onlangs de belangrijkste bergschoenen getest. Bergschoenen voor mannen en bergschoenen voor vrouwen. Kijk op TestResults.nl bij de Bergschoenen Test voor de uitslag van deze test.

Verschillende soorten bergschoenen

Hou er bij het kopen van bergschoenen rekening mee dat er veel verschillende soorten bergschoenen zijn. Je hebt lichte bergschoenen voor als je gewoon in de bergen wat gaat wandelen maar ook cross country bergschoenen die speciaal gemaakt zijn voor wandelingen in ruw onverhard terrein. En voor het echt zware werk zijn er bergschoenen waarop je klimijzers kunt aanbrengen.
Hier vind je alle informatie over de verschillende soorten bergschoenen.


Zie ook: Outdoor kleding en schoenen