Outdoor sandalen / wandelsandalen getest


Goede wandelschoenen zijn belangrijk bij een stevige wandeling, maar als je een warm land bezoekt kunnen wandelschoenen wel erg warm zijn. Gelukkig zijn er ook goede wandelsandalen. Dit zijn outdoor sandalen die veel loopcomfort geven maar ook lekker luchtig zijn. Ideaal voor een lange boswandeling, bergwandeling of stedentrip als het warm is.


Het schoenmerk Teva staat bekend om zijn goede outdoor sandalen. Teva sandalen zijn bestand tegen stof, water en slechte ondergronden. Het zijn zeer comfortabele sandalen die geschikt zijn voor lange wandelingen. Heerlijk koel en comfortabel, en ze geven ook nog eens heel veel steun en grip.

Kijk bij de wandelsandalen test welke outdoor sandalen het beste zijn. Bij de open sandalen gaat die eer naar outdoor sandalen van Teva, maar bij de gesloten wandelsandalen is het outdoormerk Keen de winnaar. Gesloten sandalen zijn niet dicht, zoals de naam doet vermoeden, maar ze zijn wel minder open dan normale herensandalen.  Daardoor geven ze je voet meer bescherming maar ze zijn dusdanig open dat ze ook heerlijk koel zijn om te dragen.

Kijk bij bovengenoemde wandelsandalen test voor alle informatie over deze en andere outdoor sandalen.

Zie ook: Outdoor kleding en schoenen