Skechers GoWalk. Ideale vakantie schoenen


Skechers GoWalk schoenen zijn een unieke combi van een wandelschoen en een comfortschoen. Het zijn supercomfortabele schoenen die ideaal zijn om te dragen tijdens je vakantie.

Superlicht

Skechers GoWalk schoenen zijn extreem licht en heel flexibel en buigzaam. Dat loopt niet alleen heel comfortabel, maar het is ook handig als je bagage op het vliegveld op de weegschaal gaat of als je je koffer aan het inpakken bent.

Superademend

Het materiaal waarvan Skechers GoWalk schoenen is gemaakt (FitKnit mesh) ademt zeer goed. Daarom heb je in deze schoenen geen zweetvoeten. Ook niet als je de hele dag door een hete stad loopt. Ideaal voor stedentrips in het warme zuiden.

Supercomfortabel

Memoryfoam en speciale panelen voor stabiliteit in de hielen, ultra-dempend Resalyte-materiaal in de middenzool en ronde GoPillar noppen in de zolen voor flexabiliteit en demping. Alles is er aan gedaan om deze comfortabele wandelsneakers zo comfortabel mogelijk te maken. De zool is gemaakt van hetzelfde materiaal als een yogamat en veert bij iedere verplaatsing meteen weer terug.

Skecher GoWalk schoenen zijn er als veterschoenen (wandelsneakers) en als instappers.

Aanbieidingen Skechers GoWalk schoenen


Zie ook: Outdoor kleding en schoenen