Outdoor camera mee op vakantieZwemmen, klimmen, strand,... een camera heeft tijdens de vakantie veel te lijden. Gelukkig zijn er camera's die overal tegen bestand lijken te zijn. Zo'n camera wordt een outdoor camera genoemd. Outdoor camera's zijn schokbestendig, waterbestendig, stofbestendig en vorstbestendig.

Een echt goede outdoor camera kun je zelfs tot wel zo'n 15 meter diep in het water meenemen. Een echte onderwatercamera dus, en zo worden outdoor camera's dan ook vaak genoemd.


Een outdoorcamera zit ook in een sterke behuizing en heeft een robuuste vormgeving die er voor zorgt dat hij veel kan hebben. Een ideale camera dus om mee op vakantie mee te nemen. Maar ook voor gebruik in de rest van het jaar want naast een sterke robuuste camera is een goede outdoorcamera ook een uitstekende fotocamera en videocamera die in vele megapixels foto's maakt en video's in Full HD maakt.

Wat is de beste outdoor camera?

De outdoor camera's / onderwatercamera's zijn getest. Wat zijn de beste outdoor camera's? Kijk bij de uitslagen van de testen van camera's en testen van action cams op TestResults.

Zie ook: Meer elektronica tips vakantie


Onderwerpen:
Outdoor camera, beste outdoor fotocamera, beste actioncam, test, action cam, getest.