Koelbox als koelkast in de auto


Steeds meer koelboxen die verkocht worden zijn elektrische koelboxen. Eigenlijk is zo'n elektrische koelbox een kleine koelkast voor in de auto. Ideaal voor dagtrips, autovakanties en andere lange autoritten.


Want je hebt dan altijd koele drankjes en gekoeld eten in de auto. Ook al lopen de temperaturen op tot ver boven de 30 graden.

Een eenvoudige elektrische koelbox kan de inhoud al koelen tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur. Dus 16 graden minder dan je zou hebben als je je eten en drinken in een gewone tas of koffer zou meenemen. Kijk hier voor de best geteste koelboxen tegen de laagste prijs.

Let er dus goed op dat de elektrische koelbox die je koopt over een 12v aansluiting heeft. Je kan de koelbox dan aansluiten op de "sigaretten-aansteker" in de auto.  Veel auto's hebben speciaal zo'n stroompunt in de achterbak. Ideaal voor je koelbox!

Je eten en drinken wordt dan in de auto gekoeld. En als je hem op de plaats van bestemming aankomt kun je hem loskoppelen van de stroom en meenemen. De inhoud van de box is dan nog optimaal koud!


Je hebt koelboxen met een 12v aansluiting die er uitzien als een gewone koelbox (bovenste foto), deze neem je makkelijk mee uit de auto, maar ook speciale modellen voor gebruik in de auto zelf (tweede foto).

Kijk in bovengenoemd overzicht voor goede koelboxen in alle soorten tegen de laagste prijs.


Onderwerpen:
Beste koelbox auto, beste elektrische koelbox, elektrische koelboxen, koelbox als koelkast gebruiken.