Test beste koffer voor handbagage


Een kleine koffer die je als handbagage in het vliegtuig kunt meenemen. Dat is handig en scheelt je veel geld. Maar dan moet de koffer voldoen aan de eisen van handbagage die de luchtvaartmaatschappij stelt. De Consumentenbond testte een reeks kleine koffers die je als handbagage mee het vliegtuig in kunt nemen. Hier de uitslag van deze test van compacte koffers.


De uitslag kun je vinden op de website TestResults.nl 

Niet alle kleine koffers worden door alle luchtvaartmaatschappijen als handbagage geaccepteerd. De eisen die gesteld worden aan handbagage verschillen namelijk per luchtvaartmaatschappij en op het nog onoverzichtelijker te maken passen de maatschappijen hun eisen ook nog eens regelmatig aan.

Eastpak Tranverz S trolley

Maar de door de Consumentenbond als beste kleine koffer uitgeroepen Eastpak Tranverz S trolley zal niet als handbagage geweigerd worden. Dit is namelijk de meest compacte koffer uit de test. En ook een heel goede, want bij de beoordeling van de koffers golden de eisen van de luchtvaartmaatschappijen niet eens mee.

Waarom de Eastpak Tranverz S dan wel de testwinnaar is van de test van beste handbagage koffer? Dat lees je op TestResults.nl