Luxe camping vakantie

Vacance Select

Voor de één is het kampeergevoel spartaans overnachten in een tentje zonder voorzieningen, maar andere mensen willen van het campinggevoel genieten maar wel graag beschikken over "luxe" als een goed bed, een keuken, een koelkast en eventueel een verwarming of een airco. Voor deze laatste groep mensen (vaak gezinnen met kinderen) is de luxe camping vakantie uitgevonden. Je huurt een caravan of tent die is gemeubileerd en voorzien van alle comfort waarop je tijdens je vakantie ook prijs stelt.

Steeds meer reisorganisaties bieden dit soort vakanties aan. En er zijn ook specialisten in luxe camping vakanties. Kijk hier voor de beste aanbieders. Deze reisorganisaties bieden kant en klaar ingerichte tenten en caravans aan op de beste campings op de mooiste locaties in heel Europa. Kijk vooral eens bij deze aanbieders van luxe camping vakanties als je wilt genieten van een kampeervakantie met het echte campinggevoel maar wel met de luxe van een bungalow.


De accommodaties bestaan uit bungalowtenten, sta-caravans, lodge-suites (heel grote tenten) en tipi's, dat verschilt per camping. De voorzieningen verschillen van een netjes ingerichte bungalowtent tot zeer luxe ingerichte tenten met bijvoorbeeld bad en televisie. Ook de campings zijn voorzien van alle gemakken en vaak uitgebreide zwembaden. Soms met heel veel voorzieningen (de zogenaamde glampings).

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral eens bij bovenstaande beste aanbieders van een luxe camping vakantie.

Zie ook: Tips kamperen