Waarom is het Intex Pillow Rest Airbed het beste luchtbed?


Goede nachtrust is belangrijk. En zorgt onder andere een goed bed voor. Waarom zou je tijdens je vakantie afzien en met minder slaapcomfort genoegen nemen? Intex heeft met de Intex Pillow Rest Airbed een bijzonder comfortabel luchtbed in zijn collectie, zowel in een éénpersoons als een tweepersoons variant. Lees hier waarom het Intex Pillow Rest Airbed het best verkochte luchtbed ter wereld is.


Dat heeft alles te maken met het hoge comfort dat het Intex Pillow Rest Airbed biedt. Kijk alleen al naar de dikte van het luchtmatras. En via luchtkamers wordt de lucht optimaal over het luchtbed verspreid wat zorgt voor veel stabiliteit en veel ligcomfort. Dat er veel lucht in het Intex Pillow Rest Airbed luchtbed moet is geen probleem. Er is namelijk een elekrische pomp ingebouwd die het luchtbed in enkele minuten met lucht vult.

Het Intex Airbed is te koop als een éénpersoons luchtbed (de Intex Pillow Rest Airbed Twin) en tweepersoons luchtbed (de Intex Pillow Rest Airbed Queen). Kijk bij de Slaapzakstore van Coolblue voor alle informatie en prijzen.


Het Intex Pillow Rest Airbed is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een autovakantie. Ook is het een geweldig luchtbed voor logeerpartijen. Door zijn lage prijs (circa 40 euro voor het éénpersoons luchtbed en 45 euro voor het tweepersoons luchtbed) is het een geweldig luchtbed om klaar te hebben liggen voor het geval je een slaapplek nodig hebt.