Cruise vakantie tegenwoordig heel betaalbaar


De meeste mensen denken dat een cruise op een echt cruiseschip voor hen onbetaalbaar is. Maar dat is al lang niet  meer het geval. Sterker nog, een cruise vakantie is tegenwoordig heel betaalbaar. Betaalbare luxe!


Kijk maar eens bij de cruises op Tui (voorheen onder andere Arke Reizen). Deze grote internationale reisorganisatie maakt cruise vakanties voor iedereen toegankelijk. Met cruises die betaalbaar zijn, maar toch ook heel luxe. Cruises op de Middelandse Zee en in West Europa (Engeland, Noorwegen), maar ook in het Caribisch gebied en Dubai.

Je kunt een cruise vakantie in Nederland starten, maar ook de vakantie inclusief vlucht naar bijvoorbeeld Italië boeken en daar dan op het cruiseschip stappen.

Waarom een cruise?

Je kunt een cruiseschip zien als een drijvend resort. Een luxe hotel dat je iedere dag een ander uitzicht biedt en je naar de mooiste havens en badplaatsen brengt. En alles is aanwezig op deze cruiseschepen, bars, restaurants, zwembaden, wellness, casino, winkels, theaters met shows en bioscopen. Dus ook als je op zee bent is er van alles te beleven. Op een cruiseschip verveel je je geen moment!

Kijk op bovenstaande website om een idee te krijgen van de geweldige mogelijkheden van een cruise, en voor de verbazend betaalbare prijzen die voor zo'n luxe cruise gevraagd worden.