Vrijwilligerswerk buitenland


Om een land te leren kennen kun je er op vakantie gaan, maar dan kom je daar echt als buitenstaander. Vrijwilligerswerk in het buitenland is ook een mogelijkheid. Je staat dan echt in contact met de bevolking en doet bovendien ook iets goeds voor hen. Ideaal!

Interesse in vrijwilligerswerk in het buitenland? Kijk dan eens bij Travel Active. Deze organisatie biedt veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in Afrika, Zuid Amerika, Midden Amerika en Zuid-oost Aziƫ. In landen waar ze je echt nodig hebben! Je kunt er individueel terecht, maar ook vrijwilligerswerk doen met je gezin of vriendengroep.

Hierboven kun je alle informatie vinden

Wat voor vrijwilligerswerk wil je in het buitenland doen? Er zijn veel mogelijkheden. Niet alleen in veel verschillende landen, maar ook de werkzaamheden kunnen verschillen. Wil je met kinderen werken? Dan kan dat (wel liefst minimaal 4 weken), maar er zijn ook leuke vrijwilligersprojecten met dieren. TravelActive heeft hele leuke wildlife projecten.

Veel vrijwilligers kiezen voor een combi van vrijwilligerswerk en een aansluitende vakantie. Bijvoorbeeld in Indonesiƫ (tip: Bali), in Thailand of op Sri lanka. Via bovenstaande link kun je alle informatie opvragen.