Rondreizen op maat naar Azië


De ideale vakantie is voor iedereen anders. Dat is dan ook een nadeel van groepsreizen, hoe maak je het immers iedereen naar de zin? Maar het kan ook anders, door je vakantie zelf samen te stellen. Maar dan wel in deskundige samenwerking met een reisaanbieder. Een rondreis op maat!

De reisorganisatie Van Verre biedt zulke individuele rondreizen naar Azië aan. Helemaal in overleg met jou als reiziger samengesteld. het gaat bij Van Verre om rondreizen op maat naar Thailand, Indonesië, China, Maleisië, Tibet, Vietnam, Cambodja, Laos en Myanmar (Birma). Klik op onderstaande banner voor alle informatie, mogelijkheden en prijzen.

Kijk hierboven voor alle informatie

Bij zo'n rondreis op maat naar Azië reis je met een eigen auto of busje met chauffeur. Je kunt er ook een gids bijboeken. Doordat het een individuele rondreis is kan de reis op alle manieren naar wens van jou als klant worden aangepast.

Deze rondreizen op maat zijn echte privé-vakanties. Je reist uitsluitend met je eigen gezelschap door het land. Dat geeft optimale vrijheid. Je stopt wanneer je dat wenst en blijft op een plek rondkijken zolang je wil. De route bepaal je van te voren in overleg met een deskundige van Van Verre die het land goed kent. Deze adviseert je ook over de overnachtingsplekken en de bezienswaardigheden.

Zo kom je samen met deze adviseur tot jullie ideale vakantie!