Rondreis Nieuw Zeeland met camper of auto


Nieuw Zeeland is volgens velen het mooiste land ter wereld. In Nieuw Zeeland vind je geen hagelwitte palmenstranden maar wel de mooiste en meest ongerepte natuur die je je voor kunt stellen. Ideaal voor een rondreis!

Op het Noordereiland zijn hoge vulkanen, werkende geisers en prachtige baaien. En op het Zuidereiland kun je genieten van azuurblauwe meren, prachtige fjorden en woeste gletsjers. Helaas, je moet er een stukje voor reizen, maar een rondreis door Nieuw Zeeland is iets wat je je hele leven bijblijft.

Klik op de banner hieronder voor alle informatie over prachtige rondreizen door Nieuw Zeeland met een camper of huurauto.

Alle informatie over reizen door Nieuw Zeeland

Vooral een camper geeft je heel veel vrijheid als je er door Nieuw Zeeland mee rondtoert. Zo kun je op je eigen tempo dit facinerende land ontdekken. En er valt veel te ontdekken! Want Nieuw Zeeland biedt een verscheidenheid aan natuur die ongekend is. Met hoge bergen, machtige fjorden, maar ook een heel eigen cultuur, mooie steden en een vriendelijke bevolking.