Fietsvakantie. Veel mogelijkheden!


Bij een autovakantie zoef je langs de mooiste plekken zonder ze goed te kunnen bekijken, bij een wandelvakantie heb je alle rust om alles goed te zien maar kom je niet zo ver. Wat dat betreft is een fietsvakantie ideaal. Je kunt alles om je heen goed bekijken, stoppen als dat zo uitkomt, en toch de nodige kilometers afleggen.


Wil je een land of omgeving goed bekijken, dan is een fietsvakantie ideaal. En als je dat niet wil hoef je heus niet volgepakt met bagage rond te fietsen. Er zijn namelijk ook fietsvakanties met bagagetransport te boeken. Je hoeft dan alleen de benodigdheden voor overdag op de fiets mee te nemen. De rest van je bagage wordt voor je naar de volgende overnachtingsplek gebracht.

Deze overnachtingsplek kan een tent zijn, maar ook een vakantiehuisje, een apartement of een hotel. Zoveel fietsreizen, zoveel mogelijkheden. En zoveel bestemmingen ook. Want er zijn fietsvakanties in bijna ieder land. In Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Italië of Duitsland, maar ook in Suriname, Indonesië of een ander ver land.

Kijk maar bij de beste organisaties voor een fietsvakantie voor alle mogelijkheden, prijzen en bestemmingen.

Zie ook: Meer tips fietsen