Verrekijken kopen? Hier enkele tips


Ik ga op vakantie en neem mee... een verrekijker. Het is altijd handig een goede verrekijker mee te nemen op reis. Hier een aantal tips voor een goede verrekijker voor op vakantie.


  • Voor het gedetailleerd bekijken van een uitzicht, of voor het dichtbij halen van dieren die ver weg lopen tijdens een safari is een sterke vergroting (8 tot 10) erg belangrijk.
  • Gebruik je de verrekijker vooral om vogels te spotten? Dan is een extreme vergroting helemaal niet nodig. Bovendien is het bij een grote vergroting lastig een vogel tussen de bladeren te vinden.
  • Gebruik je de verrekijker op een boot? Kies dan voor een speciale maritieme verrekijker. Deze zijn waterdicht dankzij een stikstofvulling en zinken vaak niet als ze in het water vallen.
  • Denk je de verrekijker veel in het duister te gebruiken (bijvoorbeeld avond), kies dan voor een camera die extra geschikt voor is slechte lichtomstandigheden.
  • Schokbestendig, waterdicht en bestand tegen stof zijn natuurlijk belangrijke eigenschappen voor een verrekijker die meegaat op een outdoor vakantie.


Op TopVijf.com vind je de top vijf van meest populaire verrekijkers en tips voor bij de aanschaf van een goede verrekijker.


Onderwerpen:
Beste verrekijker vakantie, beste verrekijkers, tips verrekijker kopen.