Last Minute Aruba


Aruba mag dan een eind weg liggen, het eiland is één van de meest populaire bestemmingen voor een last minute vakantie.

One Happy Island is de bijnaam van Aruba en dat is niet voor niets. Aruba is een echt Caribisch vakantieparadijsje met tropische zandstranden en een prachtige onderwaterwereld die je kunt verkennen.

Kijk hier voor last minute reizen naar Aruba.

Stranden Aruba

En Aruba mag dan niet heel groot zijn, het eiland kent wel 22 prachtige stranden. De meeste van deze witte zandstranden zijn aan de westkust te vinden. Aanraders zijn Eagle Beach, het mooiste palmenstrand van Aruba, en Druif Beach waar je geweldig kunt snorkelen. Een ideale locatie voor een last minute vakantie.

Natuur Aruba

Naast zon, zee en strand is er nog meer mooie natuur op Aruba te vinden. Bijvoorbeeld Nationaal Park Arikok, een natuurpark dat per auto of te voet te verkennen is. Arikok kent cactuswouden, kalksteengrotten, een grillige kustlijn en diverse zeldzame dieren.

Vermaak

En voor liefhebbers van de geschiedenis van deze voormalige Nederlandse kolonie is er ook veel te zien, bijvoorbeeld Fort Zoutman met zijn prachtige uitzicht of de Alto Vista Kapel uit de 18e eeuw. En dan is er ook nog de sfeervolle hoofdstad Oranjestad met al zijn gezellige bars, restaurants en winkeltjes.

Kortom, Aruba is een last minute bestemming waar je je niet snel zal vervelen.


Foto: Aruba.com