Een hostel of goedkoop hotel vinden


Een hostel is een goedkope manier van overnachten. Ideaal voor een low budgetvakantie. Maar hoe kom je aan adressen van goede hostels? Dat kan via een boekingsnetwerk waarop 27.000 goedkope accommodaties zijn ingeschreven.


De Hostelsclub is de naam van dit boekingsnetwerk. Je vind hier meer dan 27.000 goedkope accommodaties om te overnachten. Veel hostels, maar ook B&B, gasthuizen en low budget hotels. Deze 27.000 accommodaties zijn verspreid over 166 landen. Je kunt dus zo goed als overal een overnachtingsplek vinden via de Hostelsclub.


Over de hostelsclub

De in Venetië gevestigde Hostelsclub voorziet internationaal in een grote behoefte. Er worden dagelijks circa 1.000 boekingen gedaan via de site die in 27 talen beschikbaar is. De klanten komen overal vandaan. Uit Nederland en België natuurlijk, en uit thuisland Italië. Maar ook uit alle andere Europese landen zen zelfs uit bijvoorbeeld Brazilië, Japan en China. Onder deze boekers bevinden zich veel backpackers, maar ook andere mensen die een goedkope vakantie of stedentrip zoeken.

Goedkope stedentrips

Want ook voor een stedentrip is dit natuurlijk een geweldige site. Veel hostels en budget hotels bevinden zich in grote steden die een bezoek meer dan waard zijn.