Hippe regenkleding voor damesEr is een tijd geweest dat regenkleding saai was. Maar die tijd is voorbij dankzij het kledingmerk Happy Rainy Days. Onder de naam Happy Rainy Days wordt vrolijke, kleurrijke en hippe regenkleding voor dames uitgebracht.

Mooie regenkleding van hoge kwaliteit

De hippe regenkleding van Happy Rainy Days ziet er niet alleen veel vrolijker en vlotter uit dan andere regenkleding, maar het is ook nog eens van hoge kwaliteit. Al hun regenkleding is winddicht, waterdicht, ademend en gevoerd met katoen. de afwerking is formidabel. De hippe regenkleding van Happy Rainy Days is misschien niet de goedkoopste maar wel de mooiste, leukste en hipste die we kennen.

Alle soorten regenkleding

Er wordt door Happy Rainy Days alle soorten regenkleding in hippe designs en kleuren uitgebracht. Regenjassen en regencapes, maar ook voor een trenchcoat, parka, waterdichte tas, regenbroek of zelfs een regenhoedje of zuidwester kun je bij dit jonge kledingmerk terecht.

Happy Rainy Days brengt leuke regenkleding voor het natte Nederlande klimaat uit. Vrolijk, hip en waterdicht.

Happy Rainy Days regenkleding wordt verkocht door de webwinkel Hip in de Regen en door Happy Rainy Days zelf. Alle informatie vind je hier.

Zie ook: Outdoor kleding en schoenen